< Οκτώβριος 2020 >
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Έχουμε 182 επισκέπτες συνδεδεμένους

PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η Θεοδοσία Τσάτσου κατέβηκε Γλυφάδα

Η Θεοδοσία Τσάτσου κατέβηκε στα νότια προάστια. Κάθε Πέμπτη θα παίζει στο Egomio Aché, ένα μαγαζι που εύκολα θα έλεγε κανείς πως λίγο ταιριάζει στη rock παρουσία της. Παρόλα αυτά, στην πρεμιέρα της στις 20 Οκτωβρίου, το Aché ήταν γεμάτο και η Babalou μέχρι το τέλος της βραδιάς είχε κάνει το μαγαζί και το κοινό δικό της.

«Λες να ήρθα σε λάθος μαγαζί;», αναρωτήθηκα φτάνοντας στο Egomio Aché στη Γλυφάδα για να παρακολουθήσω live τη Θεοδοσία Τσάτσου και την περσόνα της, Babalou. Με δεδομένα το rock ύφος της Τσάτσου και της μπάντας της αλλά και το «νότιο-προαστιώτικο» χαρακτήρα του μαγαζιού, ήμουν περίεργη για την εξέλιξη της βραδιάς.

Το live ξεκίνησε στις 11 με το τραγούδι «Δε βλέπω πια την ώρα» από τον δίσκο της «Ύποπτος Κόσμος». Ακούστηκαν όλα τα γνωστά και ωραία κομμάτια της: Κόκκινο, Ειμ'απ'αλλού, Κυριακή, Απόψε δεν θα κοιμηθώ, Ποιος είσαι εσύ που με κοιτάς, Α-γαπήσου κ.λπ. Προσθέστε στη λίστα το Feeling good ή το Fever, τον Εφιάλτη της Περσεφόνης, τα τραγούδια από τις συνεργασίες της με Φίλιππο Πλιάτσικα και Mode Plagal και τα τραγούδια της με τους Μπλε.

Ωραίο πρόγραμμα, καλή μπάντα με τον Μανώλη Τζανουδάκη στα φωνητικά και επιβλητική η παρουσία της performer. Παρόλο που το κοινό του γεμάτου μαγαζιού ήταν παγωμένο στo πρώτο μέρος του live, η Babalou κατάφερε να τους κερδίσει και να τους κάνει να μη θέλουν να τελειώσει η βραδιά. Στο δεύτερο μέρος ακούστηκε το Θάλασσα, Πού νά'σαι τώρα, Φοβάμαι, Εσύ δε ζεις πουθένα...

Στα δυσμενή σχόλια ορισμένων για την ιδιαίτερη performance της Τσάτσου απαντάει η πολύ καλή φωνή της και η επαγγελματική της παρουσία, συνδυασμός που τείνει να εκλείψει.

 

Κείμενο : Εύη Καίσαρη
Φωτογράφηση: Ιωάννα Παπουλή

 

tralala.gr