< Οκτώβριος 2020 >
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Έχουμε 196 επισκέπτες συνδεδεμένους

PDF Εκτύπωση E-mail

Θεοδοσία Τσάτσου Live @ Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία

‘’Είμαστε παιδιά της φύσης και της μουσικής, και καθ' επέκταση, της αγάπης’’

 

 

 

 

Δύο χρόνια μετά τη τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Θεοδοσία ανεβάζει επί σκηνής τη Babalou, το πνευματικό παιδί της που γεννήθηκε μέσα από τους στίχους, προσφέροντας στο κοινό μια παράσταση που αναμιγνύει ένα πλήθος ήχων οι οποίοι σε ταξιδεύουν χωροχρονικά μέσα από τη blues, funky, soul, jazz και κυρίως ροκ μουσική. 

Το τελευταίο της album, «Αγαπήσου», ένα album που συντονίστηκε στις συχνότητες του Νεοέλληνα, με το μπουζούκι κυρίαρχο όργανο σε ορισμένα τραγούδια, είχε ως σκοπό τον ίδιο του τον τίτλο. Ο ένας Έλληνας να αγαπήσει τον άλλον και ο καθένας τον εαυτό του. «Αγαπήσου», μια λέξη που αντηχεί περίεργα στα αυτιά των Ελλήνων αλλά είναι συγχρόνως τόσο αληθινή και τόσο ενοχική. Και όμως η Θεοδοσία τολμάει, σαν γνήσια ροκ τραγουδίστρια, να προκαλέσει τον ίδιο της τον εαυτό καθώς και όλους τους Έλληνες σε μία μάχη όπου κύριο συστατικό θα είναι η αγάπη, προσφέροντας στους Έλληνες ένα album αποκλειστικά βγαλμένο από βιώματα της σύγχρονης Ελλάδας.

Η Babalou ανεβαίνει στη σκηνή της Διαχρονικής Μουσικής Σκηνής, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ερμηνεύοντας τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Αγαπήσου», παλιότερες επιτυχίες της, καθώς και τραγούδια από τις συνεργασίες της και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής και καλεί όλες τις «ψυχές» σε ένα ταξίδι στο χρόνο και τη μουσική γιατί τελικά «ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει»...


Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος
Κιθάρα: Φώτης βαγενάς
Πιάνο - Keyboards: Μάνος Κιτσικόπουλος
Τύμπανα - Drums: Παναγιώτης Νικολακόπουλος


Πληροφορίες

Παρασκευή 24 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 22:30

Διαχρονική Μουσική Σκηνή,
Λεωφόρος Καλλιπόλεως 37, Λευκωσία,
Τηλ: 99783455